Om os

Vi er to personer på 30 og 31 år, der har startet denne side omhandlende Odder og alle de ting, der er mulighed for at opleve i byen. Dette gælder både, hvis man tager på ferie her eller slår sig ned på længere sigt.

Grunden til at vi har valgt at lave en side om byen, er fordi vi mener, der mangler mere information vedrørende turistattraktioner og arrangementer i bymidten. Vi mener nemlig, at der sagtens kunne være en større samhørighed blandt alle os der bor her samt en masse gode råd til dem, der ønsker at besøge byen og måske ovenikøbet overvejer at slå sig ned her.

Vi mener at vores side muligvis vil kunne bidrage til et større fællesskab og flere begivenheder blandt byens borgere og måske gøre oplevelsen af at besøge byen bedre og mere attraktivt.

Vi håber meget på, at både udefrakommende og beboere i Odder vil byde velkommen til vores side, hvor der vil være en masse spændende læsning. Hvis du kigger på siden, kan du finde både information om byen og en masse tips og tricks til dig, der ønsker at tage på ophold i byen eller overvejer at besøge byen for på længere sigt at slå dig ned her.

Du vil også kunne finde oversigter over, hvor du kan finde legepladser og børnevenlige områder samt hvor der er sjovest for unge mennesker at hænge ud. Du kan selvfølgelig også finde en oversigt over de lækreste steder at spise i byen og mange andre interessante ting.