5 interessante forretningstrends at se i 2017

Erhvervs- og industrisektoren er en af de vigtigste og hurtigst voksende sektorer i verden i dag. Denne sektor er ansvarlig for skabelsen og fordeling af velstand, tilvejebringelse af job og nationernes økonomiske vækst. Erhvervs- og industrisektoren er også ansvarlig for udvikling og levering af varer og tjenesteydelser til forbrugerne. Derudover er denne sektor ansvarlig for forskning og innovation, der driver økonomisk vækst. I denne rapport skal vi se på de hurtigst voksende industrier i Amerika. Væksten i disse sektorer har været eksplosiv, og beskæftigelsen er steget i et hurtigt tempo. Disse industrier vil være ansvarlige for mange af de job, der skabes i de kommende år. Industrisektor Antal oprettede job (2010-2019) Beskæftigelsesvækst (2010-2019) Kardiovaskulære apparater og forsyninger Fremstilling 110.700 169 % Naturgasudvinding og støtteaktiviteter til minedrift 110.000 169 % Køb.

Nye energieffektive pærer kan skære ned på din elregning

Energieffektive pærer er en fantastisk måde at spare penge på og hjælpe miljøet. De bruger mindre energi end traditionelle pærer, så du kan spare penge på din elregning. De holder også længere, så du behøver ikke at udskifte dem så ofte. Genbrug af poser er en fantastisk måde at hjælpe miljøet på. Sørg for at genbruge dem så mange gange, at de bliver slidte, før du bruger en ny. Dette vil bidrage til at reducere antallet af nye poser på lossepladser. Sørg for at genbruge dine batterier. Batterier er ikke biologisk nedbrydelige, og det kan tage flere hundrede år at nedbryde dem på lossepladser. Det er vigtigt at genbruge dem, så de ikke kommer i vandsystemet og skader miljøet. Husk også at genbruge dine printerpatroner. Blækket i dem er giftigt og kan dræbe livet i havet, når det kommer ind i vandsystemet.

Vedvarende og alternativ energi er fremtiden!

Vedvarende og alternative energikilder er afgørende for vores planets fremtid. De kan hjælpe med at reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer, som udsender skadelige drivhusgasser til atmosfæren. Vedvarende energikilder, såsom sol- og vindkraft, bliver stadig mere omkostningseffektive og kan hjælpe os med at opfylde vores energibehov uden at skade miljøet. Alternative energikilder, såsom biomasse og geotermisk energi, er også vigtige for vores fremtid. Vi skal fortsætte med at investere i disse teknologier for at sikre en renere, sundere planet i de kommende generationer. I Washington DC fortsætter præsident Obama og vicepræsident Biden med at presse på for en ren energistandard, der vil øge vedvarende energikilder som vind, solenergi , og geotermisk.

Ny energibesparende tilskudsberegner kan hjælpe dig med at spare

En energibesparende tilskudsberegner er en god måde at se, hvor meget du kan spare på dine energiregninger. Det kan hjælpe med at identificere de bedste måder at spare energi på, og hvor mange penge du kan spare hvert år. Den er nem at bruge og tager kun et par minutter at fuldføre. Energy Saving Trust-beregneren er nem at bruge og kan hjælpe dig med at identificere forbedringer, der kan give de største besparelser. Prøv vores energibesparelsesberegner nedenfor, eller hvis du foretrækker det, har vi en komplet liste over energibesparende værktøjer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine penge og spare energi. Watson var en anden runde af Raiders i 2013. Han spillede i 25 kampe for Oakland i løbet af de sidste to sæsoner og startede 14 kampe.

Energibesparende lommeregner: Skær dine regninger med op til 30 %

En praktisk energibesparelsesberegner, der kan hjælpe dig med at spare på dine energiomkostninger. Denne letanvendelige lommeregner hjælper dig med at vurdere, hvor meget du kan spare ved at foretage energieffektive ændringer i dit hjem. Lommeregneren er baseret på typiske levevilkår og energiforbrug. Den tager ikke højde for dine individuelle forhold og kan undervurdere eller overvurdere dine faktiske potentielle besparelser. Denne lommeregner er designet til at give dig mulighed for at sammenligne omkostningerne ved at drive et apparat med dets energieffektivitetsklassificering i stedet for blot at bruge dets stjerneklassificering. Et apparats energiforbrug beregnes ved hjælp af en standarddriftscyklus, som er lidt længere end cyklussen. bruges til stjernebedømmelser. Dette giver dig mulighed for at foretage sammenligninger mellem apparater med forskelligt nominelt energiforbrug. Lommeregnerens resultater er baseret på gennemsnitlige årlige elpriser og husstandens gennemsnitlige daglige elforbrug.

Ny energibesparende lommeregner kan halvere dine energiregninger

En energibesparelsesberegner er et praktisk værktøj, der kan hjælpe dig med at spare penge på dine energiregninger. Ved at indtaste dit månedlige energiforbrug kan lommeregneren anbefale måder, hvorpå du kan spare energi og spare penge. Nogle af de måder, som lommeregneren kan foreslå, omfatter at slukke lyset, når du ikke bruger det, tage stikket ud af elektronik, når de ikke er i brug, og indstille din termostat til en lavere temperatur om vinteren og en højere temperatur om sommeren. [ rediger ] (bekræft venligst) 解決 (bekræft venligst) 解决 ( gǎibiào ) Etymologi [ rediger ] Lånt fra japansk 改善 (kaizen), en ualmindelig kanji-læsning af かいぜん.

Link til artiklen

spar på strømmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *