Derfor er Odder fantastisk

Overvejer du, om Odder virkelig også er stedet for dig, så kan du måske finde svaret ved at læse med i denne artikel. Her får du nemlig nogle gode grunde til at flytte til byen mellem Skanderborg og Aarhus, hvor der egentlig er lidt af det hele og så lidt til.

Sidder du og surfer rundt på nettet, og har du efterhånden læst alt, hvad der er at finde på Fodboldnyeder.dk, kan det være, du har tid til et lille break, før der igen dumper noget spændende ind på dit foretrukne fodboldmedie. Denne blogartikel skal nemlig handle om noget lidt andet, da det kommer til at handle om Odder og de mange fordele, byen og området har.

Stærk lokalsport

Hvorfor ikke blive lidt i sportens verden, som er noget, rigtig mange kan forholde sig til. Selvom Odder ikke er en voldsomt stor by, kan det slås fast med syvtommersøm, at byen råder over et virkelig stærkt sportsmiljø. Det er i høj grad et område, som på mange måder overpræsterer, når man sætter niveauet i relation til byens størrelse, og det er selvfølgelig noget, som er ganske fornøjeligt at følge med i for byens borgere.

Fodboldholdet spiller aktuelt i den danske 2. division, hvilket må siges at være særdeles flot, når man er placeret så tæt på Aarhus, hvor konkurrencen er stor. Alligevel har Odder IGF formået at tiltrække mange dygtige spillere gennem årene, og det skyldes selvfølgelig også en stor opbakning fra lokalsamfundet, som i den grad bakker op både økonomisk og mandetimer.

Derudover har Odder en stærk håndboldkultur, og man har i flere år ligget lige mellem den bedste og næstbedste række. Det må siges at være dybt imponerende i et land, hvor håndbold prioriteres virkelig højt, og hvor konkurrencen ligeledes er stor fra nabobyen Skanderborg, som har et hold i den bedste række og en meget stærk ungdomsafdeling, som er bygget op igennem generationer. Det er selvfølgelig også fristende, at der ikke er længere til ligahåndbold og lokalbrag mellem disse to byer.

Fantastisk natur

Odder rummer også en fantastisk natur, som nok er det primære trækplaster, når folk flytter til byen. Der er stadig liv i gaden, men det er bare ikke ret svært at komme ud af byen, hvor der hverken er langt til skov eller vand. Derfor er Odder en virkelig attraktiv by, som tiltrækker rigtig mange – særligt familier – som har lyst til at slå sig ned i et spændende, men trygt nærområde.

En god beliggenhed

Vi kan ikke tale om Odder uden at komme ind på den gode beliggenhed. Det er i høj grad værd at tage med, at byen er placeret blot tyve minutters kørsel fra Aarhus. Derudover er strandene syd for Aarhus endnu tættere på Odder by, ligesom der heller ikke er langt til eksempelvis Saksild Strand, som er en af landets absolut mest populære.

Det kan i sandhed siges, at de oprindelige beboere valgte strategisk klogt, da de grundlagde byen netop i dette område på landkortet.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

23 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *