Tagrens

Alger på taget er et problem der hærger danskere landet over. Et hus med alger ser både trist og beskidt ud. Algekvit har løsningen til dig, med vores tagrens, kan dit tag endnu engang se flot og rent ud. En normal algebehandling er ikke nok, når det er tage vi snakker om. For grundigt at få dit hus til at skinne igen, kommer vi ud og tilbyder vores tagrens. 

 

Tagrens skal kun gøres en gang, hvorefter det skal behandles årligt. Vi tilbyder derefter 20 års garanti, du skal bare tegne et årligt algebehandlings abonnement. 

 

Tag dig af dit tag som din bil med tagrens

Hvis du står og gerne vil sælge dit hus, men taget er beskidt og fyldt med alger taber det værdi. Herved kan du bestille tagrens hos os, for at øge værdien, på dit hus. Det er vurderet at et begroet og beskidt tag, taber ca 30.000-50.000 i værditab. Det er mange penge, der kan spares ved at få renset sit tag ved os. 

 

Som du nok kan forstå, er der mange fordele ved at få lavet en tagrens. Det er helt vildt at se forskellen fra et beskidt tag til et nyligt renset. Udover kosmetiske fordele, er der mange praktiske fordele bla.:

 

  • Tagrens sørger for at dit tags levetid kan forlænges med mange år
  • Vi giver 20 års garanti mod alger og mos, efter vi har udført en tagrensning
  • Dit tag vil skinne og se helt nyt ud igen, rent, pænt og til glæde og gavn.
  • Du behøver ikke at rense tagrender for mos
  • Huset bliver nemmere at sælge
  • Værdien på boligen stiger

Vores metode består af en rensekasse, som kører op og ned af taget. Det er testet og anvendt i 30 år, og skaffer flot og tilfredsstillende resultat hver eneste gang. Når rensekassen er færdig, kvalitetstjekker vi taget så der ikke er oversete steder. Derefter udføres en fuldført desinficering af taget. På den måde, er vi 100% sikre på, at taget er helt rent når imprægnering udføres.

Priser på tagrens

Vores priser starter fra 85 pr. m2. Denne pris inkluderer både rensen og imprægneringen. Prisen udregnes alt efter hældningen på taget, jo højere taghældning jo højere priser. 

Hvis der er behov for at bruge en lift, vil prisen også stige, da der skal lejes en lift. 

Hvis dit tag kun har alger, som ses ved gule og grønne belægninger, kan du nøjes med den billige rens. Den form for rens kalder vi for algebehandling, og er en del billigere end vores tagrens. Den er på samme tid også mere skånsom for taget. 

 

Du kan på denne måde selv nogenlunde beregne din tagoverflade.

Efter en tagrens, kan skader som har været under algerne komme til syne. Vi kan fikse små og visse skader på stedet, kommer der større skader frem anbefaler vi, at du ringer til en fagmand som kan kigge på det. 

Ikke alle tage kan få tagrens, da nogle tage er ikke tætte nok. Her skal der udføres en fortætning, inden vi kan foretage tagrensningen

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *