Gør det selv algebekæmpelse

Har du alger er du måske i tvivl om, hvorvidt du kan gøre det selv eller der skal professionel hjælp til. Du sidder måske og kigger på algerne lige nu, enten på dit tag eller et andet sted hvor de ser grimme ud på dit hus. Alger er rigtig grimme og ved at fjerne dem kan dit hus se nyt og rent ud igen. Du skal dog overveje, hvor stor opgaven er før du vurderer hvorvidt det er et hjemmeprojekt eller ej. Du skal nok også vurdere hvorvidt du har værktøjet til opgave, hvis du vurderer det er en opgave som du selv vil udføre. Det skal gøres fordi at hvis det er en opgave, som er for stor kan det i visse tilfælde alligevel være billigere at lade en professionel udføre arbejdet for dig. Det er fordi, at fjerne alger er en opgave som desværre er forholdsvis tidskrævende. Så med mindre du vil bruge hele din ferie på, et stort algefjernings projekt så bestil en fagmand til at gøre det for dig. Algemidlet der skal benyttes, er desuden forholdsvis dyrt, så igen hvis det går over de penge det koster at få et fagmand ud, burde du gøre det. Du kan tage det i forhold til den mindste pris hos Algekvit, det er nemlig helt ned til 725 kr for en hel algebehandling af dit tag. Denne pris inkluderer endda virkningsgaranti. Det vil altså sige at hvis den pris du skal af med, er højere end de 725 burde du få Algekvit til at komme ud, og udføre arbejdet for dig. Hvis du omvendt vurderer det er et arbejde du selv kan udføre, det kan være du har et lille plankeværk på små 2 meter, er der et produkt du kan bruge. Produktet kalder vi for alge-fri n, og kan nemt tage sig af dine alger. Du kan købe det hos blandt andet Elite Rens. Alge-fri n er dog bedst til små opgaver, og det er derfor vi anbefaler denne til små alge projekter. På den måde, kan du udføre et gør det selv algebekæmpelses projekt

 

Hvad er alger?

En alge er en lille planteart, faktisk er de så små at man kan beskrive dem som mikroskopiske.

De kan kun trives hvis de modtager lys og næring. Man finder dem oftest på fugtige overflader, så det er måske ikke noget, du finder så meget af inde i dit hus. Hvis de er på dit tag, vil de oftest være på den nordlige side, da det er skygge siden. Der vil der altså blive mere fugtig end de andre steder, og derfor har de størst sandsynlighed for at opstå der. Det der vil ske hvis de lå på den sydlige side af taget, vil være at solens kraftige lys til sidst vil tørre dem ud. De vil på den måde heller ikke have lige så meget nærring på den side, derfor opholder de sig mest på den nordlige side. Hvis du vil tjekke dit tag for alger, skal du derfor gå til den nordlige del.

4 kommentarer

  1. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *