Hvad er en loftisolering?

For at undgå varmen siver ud af huset, skal huset være ordentlig isoleret i ydrevægge og på loftet. Loftet er den vigtigste del, hvor helt op til 25% af varmen kan gå tabt. Vi laver isoleringen ved at puste materialet, oftest granulat eller papiruld. Det er de materialer, som er bedst egnet til opgaven. Hvis dit tag er lavet af organisk materiale, som fx træ, sørger vi også for den rigtige form for ventilation. Det kalder vi materialestop, hvilket er en separation der holder dugpunktet fra undertaget.  

Hvorfor loftisolering af huset?

Der er mange fordele ved at få lavet en loftisolering her bla.:

 • Du kan spare mange procenter på varmeregningen – ofte over 25%
 • Dit hus stiger i værdi, og bliver nemmere at sælge
 • Det er det miljørigtige valg, du skåner milhøet for CO2 belastning
 • Dit hus bliver varmere og får bedre indeklima
 • Husets energimærkning blivee højere

Det er altså et smart valg at få isoleret sit hus, og vi står til rådighed til hjælp og vi kan fint komme forbi til et konsulentbesøg. Dog kan vi oftest beregne din pris over telefonen. Vi skal bare have oplyst husets størrelse i kvm og derefter kan vi sammen beregne din pris. 

 

Hvis loftet er af en størrelse eller beskaffenhed, som kræver vi kommer ud og kigger på det, sender vi en konsulent ud. Her bestiger konsulenter loftet og måler det. Hvis du allerede har isolering, kvalitetstjekker vi det også

 

Hvis vi foretager et kundebesøg kan det deles op således:

 • Isolering mangler
 • Hvis den ikke er tilstrækkeligt isoleret
 • Isolering ikke kan udføres
 • Uforsvarlig
 • Diverse

Priser på loftisolering

Vores loftisolering med 1. Klasses specialbehandlet papiruld er billigt så man ikke tror det.

 1. Klasses specialbehandlet papiruld er brandhæmmende, fugtafvisende of resistent for svamp og skimmelangreb. 

For sølle 8.400 kr. Inkl. isolerer vi et loft på 120 m2, her er materialer, arbejdsløn, inkluderet statstilskud og håndværkerfradrag. Vi inddrager dog ikke gangbro, vindstop og kasse om loftlem. Din loftisolering vil altid blive udført af en af vores specialuddannede fagfolk, så du er sikker på at det bliver gjort ordentligt. 

 

Vi håndterer alt papirarbejde i forhold til statstilskud og andre tilskud. Tilskuddene vil formindske din investering ganske betragteligt og derfor selvfølgelig skal ansøges.

 

Loftisolering med papiruld er en fornuftig investering som vil lette og hjælpe dit liv i din bolig. 

For billige priser kan du få isoleret dit hus i top kvalitet af specialuddannede fagfolk. Du kan spare en masse pa varmeregning, ofte helt op til 25%. Dit hus’ værdi vil stige og du får et bedre og varmere indeklima. 

 

Prisen er pt 99 kr. Pr. kvadratmeter, og denne pris dækker arbejdsløn og papiruld. Materialestop, gangbroger eller andet vil blive lagt oven i prisen. Ofte vil prisen sa beløbe sig til 120 – 160 kr pr. M2 alt inklusiv. Så er du god med værktøj kan du lave gangbro og mere selv, derved spare en masse penge. 

 

Kontakt Dansk Efterisolering allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. 

4 kommentarer

 1. Pingback: social signals

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *