Hvad er en loftisolering?

For at undgå varmen siver ud af huset, skal huset være ordentlig isoleret i ydrevægge og på loftet. Loftet er den vigtigste del, hvor helt op til 25% af varmen kan gå tabt. Vi laver isoleringen ved at puste materialet, oftest granulat eller papiruld. Det er de materialer, som er bedst egnet til opgaven. Hvis dit tag er lavet af organisk materiale, som fx træ, sørger vi også for den rigtige form for ventilation. Det kalder vi materialestop, hvilket er en separation der holder dugpunktet fra undertaget.  

Hvorfor loftisolering af huset?

Der er mange fordele ved at få lavet en loftisolering her bla.:

 • Du kan spare mange procenter på varmeregningen – ofte over 25%
 • Dit hus stiger i værdi, og bliver nemmere at sælge
 • Det er det miljørigtige valg, du skåner milhøet for CO2 belastning
 • Dit hus bliver varmere og får bedre indeklima
 • Husets energimærkning blivee højere

Det er altså et smart valg at få isoleret sit hus, og vi står til rådighed til hjælp og vi kan fint komme forbi til et konsulentbesøg. Dog kan vi oftest beregne din pris over telefonen. Vi skal bare have oplyst husets størrelse i kvm og derefter kan vi sammen beregne din pris. 

 

Hvis loftet er af en størrelse eller beskaffenhed, som kræver vi kommer ud og kigger på det, sender vi en konsulent ud. Her bestiger konsulenter loftet og måler det. Hvis du allerede har isolering, kvalitetstjekker vi det også

 

Hvis vi foretager et kundebesøg kan det deles op således:

 • Isolering mangler
 • Hvis den ikke er tilstrækkeligt isoleret
 • Isolering ikke kan udføres
 • Uforsvarlig
 • Diverse

Priser på loftisolering

Vores loftisolering med 1. Klasses specialbehandlet papiruld er billigt så man ikke tror det.

 1. Klasses specialbehandlet papiruld er brandhæmmende, fugtafvisende of resistent for svamp og skimmelangreb. 

For sølle 8.400 kr. Inkl. isolerer vi et loft på 120 m2, her er materialer, arbejdsløn, inkluderet statstilskud og håndværkerfradrag. Vi inddrager dog ikke gangbro, vindstop og kasse om loftlem. Din loftisolering vil altid blive udført af en af vores specialuddannede fagfolk, så du er sikker på at det bliver gjort ordentligt. 

 

Vi håndterer alt papirarbejde i forhold til statstilskud og andre tilskud. Tilskuddene vil formindske din investering ganske betragteligt og derfor selvfølgelig skal ansøges.

 

Loftisolering med papiruld er en fornuftig investering som vil lette og hjælpe dit liv i din bolig. 

For billige priser kan du få isoleret dit hus i top kvalitet af specialuddannede fagfolk. Du kan spare en masse pa varmeregning, ofte helt op til 25%. Dit hus’ værdi vil stige og du får et bedre og varmere indeklima. 

 

Prisen er pt 99 kr. Pr. kvadratmeter, og denne pris dækker arbejdsløn og papiruld. Materialestop, gangbroger eller andet vil blive lagt oven i prisen. Ofte vil prisen sa beløbe sig til 120 – 160 kr pr. M2 alt inklusiv. Så er du god med værktøj kan du lave gangbro og mere selv, derved spare en masse penge. 

 

Kontakt Dansk Efterisolering allerede i dag og lad os give dig et godt tilbud på isolering af loft. 

2.792 kommentarer

 1. Pingback: social signals
 2. 🌌 Wow, this blog is like a cosmic journey blasting off into the universe of endless possibilities! 🌌 The mind-blowing content here is a captivating for the imagination, sparking curiosity at every turn. 🌟 Whether it’s technology, this blog is a goldmine of exhilarating insights! #MindBlown Embark into this thrilling experience of imagination and let your mind roam! ✨ Don’t just explore, immerse yourself in the thrill! #FuelForThought Your brain will be grateful for this thrilling joyride through the dimensions of awe! 🌍

 3. Забота о жилье – это забота о удобстве. Теплосберегающая облицовка – это не только стильный внешний вид, но и обеспечение тепла в вашем уголке спокойствия. Наша бригада, наши мастера, предлагаем вам переделать ваш дом в идеальное место для жизни.
  Наши работы – это не просто утепление, это творческий процесс с каждым строительным блоком. Мы предпочитаем совершенному сочетанию между изысканностью и эффективностью, чтобы ваш уголок стал не только теплым, но и привлекательным.
  И самое важное – приемлемая цена! Мы верим, что профессиональные услуги не должны быть дорогим удовольствием. Утепление дома снаружи стоимость работ начинается всего от 1250 руб/кв. метр.
  Инновационные технологии и материалы высокого стандарта позволяют нам создавать тепловую обработку, которая обеспечивает долговечность и надежность. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление – наше утепление станет вашим надежным щитом от холода.
  Подробнее на ppu-prof.ru
  Не откладывайте на потом заботу о приятности в вашем доме. Обращайтесь к мастерам своего дела, и ваше жилье станет настоящим художественным творением, которое принесет вам тепло и радость. Вместе мы создадим обители, где вам будет по-настоящему комфортно!

 4. Offering users a straightforward and reliable platform for free soccer predictions, Adibet is one of the highest-rated prediction sites. The platform sets itself apart by providing low-risk tips in essential betting markets, catering to users who prioritise safer betting options. I receive many requests from customers asking for correct score tips every day. In fact, correct score predictions are the most asked for tips for all betting markets. The reason is pretty simple; correct scores have the highest odds for any match on any betting site. As one of Nigeria’s top football prediction sites for winning bets, Win Draw Win is one site you can trust for its match predictions. It is among the popular football prediction sites that provide reliable forecasts and statistics from over 140 leagues worldwide.
  https://seotech2.com/do-follow-backlinks-sites/
  As its name implies, the Tracki GPS Tracker doesn’t rely on Bluetooth connection, but GPS instead. By using GPS, the tracker isn’t reliant on a tracking network of devices like the other options listed here. It can provide real-time GPS tracking all by its lonesome, and it also means it has an unlimited range. You can set up geofences to receive alerts when the tracker leaves a designated area. Dimers’ best bets are based on world-class simulations and betting intelligence to serve you the best possible plays every time. Stake Toys has both a desktop and a mobile component. Like the other websites, it allows bettors to track their bets, analyze results, and improve betting skills. Unlike the other sites, there is little when it comes to betting advice or community. Generate detailed reports and drill down on your bets. Filter reports based on dates, sports, bet types or any other data you want. Know what sports you are good at, what you can improve or what types of bets are providing good results. Bet smart and increase your bank.

 5. Уважаемые Гости!
  Представляем вам последнее тренд в мире оформления внутреннего пространства – шторы плиссе. Если вы движетесь к совершенству в всей части вашего дома, то эти сукна превратятся прекрасным подходом для вас.
  Что делает шторы плиссе настолько единственными? Они объединяют в себе в себе лоск, действенность и сущность. Благодаря индивидуальной постройке, инновационным тканям, шторы плиссе идеально гармонируют с для какова бы то ни ложи, будь то гостиная, спальня, кухня или секретарское пространство.
  Закажите гофра жалюзи – сформируйте уют и прекрасность в вашем доме!
  Чем манят шторы плиссе для вас? Во-первых, их поразительный дизайн, который прибавляет к привлекательность и стильность вашему декору. Вы можете подобрать из различных текстур, оттенков и подходов, чтобы выделить уникальность вашего дома.
  Кроме того, шторы плиссе предлагают широкий базар практических вариантов. Они могут регулировать уровень света в помещении, преграждать от солнечных лучей, поддерживать закрытость и создавать комфортную среду в вашем доме.
  Наш сайт: tulpan-pmr.ru
  Мы поможем вам выбрать шторы плиссе, какие превосходно соответствуют для вашего обстановки!

 6. F*ckin’ awesome issues here. I’m very satisfied to see your article. Thanks so much and i am having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?