forskellen på billige og dyre kontorstole

Der er stor forskel på prisen på kontorstole, de starter alt fra 2.000 kr til den dyreste på 30.000 kr. Hvad er egentlig forskellen på kontorstole som er billige i forhold til dem som er dyre?. Det kan godt være lidt forvirende for mange, fordi når man tjekker nogle af stolene igennem kan de det samme. I denne guide vil vi dykke ned i dette emne og nå fremt til om det er pengene værd. Jeg vil dykke ned i udvalget hos Prostole og analysere deres dyre og billige kontorstole. 

 

1. Læder kontorstole er dyre

Læder kontorstole er dyre end alle andre kontorstole. Dette skyldes ikke mere ergonomi, men blot at læder er et dyre materialle og generelt prissættes højere. Dette kan ses ved at læder stolene går helt op til 28.000 kr hvorimod den dyreste stof stol er ca. 12.000 kr. Så er man til flot design kan lide læder så anbefales disse. Men er man blot ude efter en ergonomisk kontorstol, så får man ikke mere ud af at betale ekstra for en læder kontorstol. Så kan det bedre betale sig at købe de billigere stof stole. 

 

2. Ergonomi i sædet

Ergonomi i sædet er den anden store faktor i pris forskellen mellem de dyre og de billige kontorstole. Dette er i hvert fald tilfældet hos Prostole, har ikke analyseret andre forhandles udvalg så kan ikke udtale mig om dem. I kohl modeller er det tydeligt at stolene med Kohl Air Seat er dyre end dem uden. Dette er tilfældet med Kohl Selleo, hvor basic versionen uden Airseat er billigere end med. Udover det er stolene identiske og kan det samme, justersingsfunktionerne er nemlig de samme i begge stole. XP stolen fra Rovo som har Ergobalance i er dyre end den uden. Malmstolen ligger i den dyre ende, som kommer af at de har Dux sæde, som er et behageligt fjeder sæde. 

 

3. Prisen afhænger af producenten

Prisen afhænger meget af producenten, den dyreste er Malmstolen hvorimod Kohl og Rovo er billigere. Det er ikke det samme som at Malmstolen har mere ergonomi end de 2 andre producenter. Man må gøre op med sig selv om man vil sidde på luftpuder eller fjeder sæde. En anden forskel er ryggens og sædets ergonomiske design. Hvor Malmstolen har et lidt anderledes design end de 2 andre. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *