Planlæg den ultimative bytur med vennerne

En god bytur husker man meget længe, men det kan ofte være svært at opnå. Dette er fordi, der ofte ikke er planlagt meget, når man tager i byen, og natten ender derfor ofte med forvirring, og at folk bliver væk fra hinanden. Undgå dette med en grundigt planlagt bytur.

Få fat i vennerne

Det første skridt til en god bytur er, at få styr på deltagerne. Tag kontakt til vennerne og bliv enige om en dato, hvor I alle har mulighed for at komme. Det er altid sjovest, når man er flere, og en bytur med ens tætteste venner kan næsten ikke fejle.

Sørg desuden for at snakke sammen om, hvad I godt kunne tænke jer at lave på byturen, så I kan komme tidligt i gang med at planlægge alt det praktiske og finde de steder, I gerne vil hen. Det er desuden en god idé at have en idé om, hvad folk gerne vil have ud af byturen, så I ikke ender med, at nogle drikker sig helt i hegnet, mens andre næsten er ædru. Bliv enige om, hvilken form for bytur, der er tale om, og om den skal være vild eller ej. Sørg for at alle får lov til at give deres mening, og at ingen presses til noget, de ikke har lyst til.

Planlæg flere stop

En god måde at holde byturen interessant på, er ved at sørge for at planlægge flere stop i løbet af aftenen. Det kunne for eksempel være, at I godt kunne tænke jer at lægge ud med at tage ud og spise sammen, eller at I måske hellere vil ud og bowle som en start. Det kan også være, I gerne vil starte på en fin bar med dyrere drinks inden I tager videre til andre steder.

Ved at planlægge de forskellige steder sammen, er alle med på planen, og I undgår at folk falder fra på grund af spontane beslutninger, som alle måske ikke er med på. Med flere forskellige stop er man desuden også sikker på at have lidt mere variation på turen, så det hele ikke bliver for ensformigt. Undgå en aften, hvor I alle bare ender med at sidde i et hjørne af en bar og drikke hele aftenen.

Giv jer tid til at komme i festhumør

En del af en god bytur er, at man sørger for at komme i den rette stemning, inden man overhovedet går i gang. Her er en forfest oplagt. Aftal at mødes og gør jer klar sammen. Det kan være, I vil lægge makeup eller sætte hår, og her kan det både være sjovt og hyggeligt at gøre det sammen. Vær sikker på, at håret sidder som det skal ved at bruge god voks. Her kan for eksempel ID Voks eller american crew være gode valg.

At give sig tid til at sørge for ens udseende kan både løfte humøret og selvtilliden, hvilket i sidste ende er med til at gøre byturen endnu bedre. Så giv jer god tid til at komme i det rette humør og hav så en fantastisk bytur sammen.

26 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *