Hvis du skal på badeferie i Danmark, er Odder stedet for dig

odder

I en tid, hvor en global pandemi præger verden på alle punkter, er det både fornuftigt og populært at holde sommerferien hjemme i Danmark. Dette betyder dog ikke, at man ikke kan savne at komme sydpå til de lækre strande i Sydeuropa eller til nogle flotte storbyer, hvor man kan have mange forskellige oplevelser. Heldigvis kan du få nogle af de lignende oplevelser i mindre skala lige her i Danmark. Odder kommune kan nemlig både byde på en masse lækre badestrande, og samtidig ligger den tæt på Danmarks næststørste ny, Århus.

 

Fyldt med lækre badestrande

Hvis der er noget, som Odder kommune kan prale med, er det deres badestrande. Der ligger i Odder mange kilometer af uafbrudt strand. Den mest kendte af strandene er Saksild strand, som strækker sig over 8 kilometer, som er kendt for at være både en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande. Så er det jo bare med at finde det bedste svømme udstyr til dig og børnene frem, så I nemt og sikkert kan hoppe i bølgen blå og nyde en af Danmarks bedste strande. Udover Saksild strand kan Odder også byde på Rude strand, Dyngby strand, Hou strand og Hølken strand, der alle også er meget børnevenlige og byder på lavt, klart vand, hvor det er perfekt at holde sin danske badeferie.

 

Tæt på andre attraktioner

Hvis I også gerne vil ud og opleve noget på jeres badeferie i Danmark, ligger Odder heldigvis ikke langt fra steder, hvor I kan gøre det. Udover de oplevelser, der findes i selve Odder, ligger der også flere turistattraktioner i nærheden. Der ligger bl.a. Danmarks næststørste by, Århus, hvor I kan tage ind og kigge i butikker, eller opleve noget kultur på et af byens mange museer. Udover Århus ligger attraktioner som Legoland, Moesgaard museum og FÆNGSLET også i nærheden, så de lige er klar til et besøg som afveksling til jeres badeferie.

1 kommentar

  1. What?s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *