De billige a-kasser kontra de dyre.  

De billige a-kasser kontra de dyre.  

Der er et kæmpe udvalg af a-kasser og hvis man skal klarificere de forskellige a-kasser, så man kan sætte dem i bås overfor hinanden er det primært 1 faktor, der gør sig mest gældende i forhold til prisen. Der skal dog nævnes at der er nogle a-kasser, som falder uden for denne kategori.  
Måden hvorpå de er opdelt er om de har speciale inden for en bestemt del af arbejdsmarkedet. Her tilbyder de en mere målrette rådgivning i forhold til at komme i job igen inden for netop denne del af arbejdsmarkedet. De er ydermere fokuseret inden for dette felt og i takt med at de udelukkende håndtere medlemmer, som er underlagt dette arbejdsmarked er man sikker på, at de har en vis forstand på den del af arbejdsmarkedet. De ved derfor hvordan arbejdsmarkedet bevæger sig om der er mangel på arbejdskraft eller der er fyldt med ansatte i den del af arbejdsmarkedet. Herved kan de give dig en god ide om, hvad det måske kræver for dig, for at du kan komme i arbejde igen, det kan blandt andet være kurser, som man kan bruge til at bygge på sin arbejdsprofil for at blive mere attraktiv overfor de arbejdsgivere, som er på dette marked. Grundet deres bedre kompetencer inden for et bestemt arbejdsområde har de højere medlemspris, da de tilbyder en bedre rådgivning for den enkelte. På den anden side er der de a-kasser, som ikke har et særligt fokus her kører de alle sammen over med samme procedure og samtidig giver de måske ikke den bedste individuelle rådgivning. Grundet at de ikke har et særligt fokus tilbyder de dog medlemskab for flere og derved har de per automatik flere medlemmer, hvorfor deres medlemspris er væsentlig lavere. Arbejder du eller er du uddannet inden for et specielt felt, hvor der ikke er en a-kasse til netop den del af arbejdsmarkedet, er du selvfølgelig lidt mere begrænset og kan stort set kun vælge de åbne og bredere a-kasser, dog vil du kunne tilgå dig en billig a-kasse, da der derved ikke er et særligt fokus inden for dit arbejdsmarked og derved kan du ikke få specialiseret rådgivning til netop din arbejdsprofil. 

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

24 kommentarer

  1. Hi, Neat post. There is a problem along with your website in internet explorer, could test this? IE nonetheless is the market chief and a big component of other people will miss your wonderful writing because of this problem.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *