Vi ønsker dig en god fest

Festen ingen ønsker at glemme. Nå du holder fest er det jo et statussymbol at give dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Det kan lyde meget banalt men vi ønsker at Vores fest er festen alle husker. Værten og værtinden har det rigtige tøj på. Ja Det er vigtigt at skille sig ud og vise sig fra sin bedste side. Den rigtige lokation med et flot og pyntet bord der viser at der skal være fest. Maden skal også være lige i øjet og der skal ikke spares på noget. Vin, øl og alkohol skal der selvfølgelig også være rigelig mængder af. Det er selvfølgelig helt okay at være afholdsmand. Men i gamle tid var det et statussymbol at der var rigeligt mad og drikke til alle. Til festen skulle der selvfølgelig også være Underholdning. På hoffet optrådte hofnarren og dansede og lavede narrestreger.

På en måde kan man sige at der ikke er meget der har ændret sig. Vi vil stadigvæk gerne spise god mad, lidt godt at drikke til ganen og underholdes så vi sammen kan grine. Det gør vi selvfølgelig på forskellige måder. Underholdningen kan bestå af live musik eller en stand up komiker I form af en tryllekunstner eller en bugtaler.

Hvilken fest skal du holde? Er det et bryllup, Kobberbryllup, sølvbryllup eller en rund fødselsdag? Alle disse festdage er det en tradition at fejre sammen med familie og venner. Sørg for planlægge dagen godt sørg for planlægge i god tid. Måske skal lokalerne bookes i god tid for at få den rigtige dato. Har du også booket den rigtige Underholdning? Start med at lave en liste over hvad du kunne tænke dig skulle ske på din specielle dag. Måske vil du have et tema? Eller er du til mere traditionel fest? Det er altid godt at have en eller anden form for rød tråd igennem din fest, så har du noget at holde dig til gennem hele dagen. Vi ønsker dig en god fest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *