En træhytte er en drøm for børn

Gør børnenes drømme til virkelighed med en lille træhytte

Børn elsker at løbe ud i haven hvor deres fantasi kan få luft under vingerne og hvor den friske luft giver dem det pust de har brug for, om de ved det eller ej, efter lidt for meget tid bag skærmen. Mange haveejere har overvejet et legehus, og har måske haft en billig model. Men langt bedre er det at gå efter en lille træhytte. Dette er en langtidsholdbar løsning, der ikke kun giver børnene et lille haveslot, men som også kan opfylde mange af de voksnes drømme.

Træhytten som børnested

En træhytte i god kvalitet er det bedste sted til at opbevare legetøj, og indrette til børnenes lege. Som barn elsker man at imitere de voksne, og et lille træhus er for dem den bedste ramme til at lege hus, forestille sig at man er prinsesse i et slot eller hvad man end kan forestille sig. En træhytte med sine klare egenskaber som et lille hus gør, at fantasien virkelig kan sætte af. Man kan på denne måde give legekøkkenet det bedste sted at være, og de små nuttede børnemøbler, som måske ellers står inde i familiens hus.

Langt hen ad vejen er det et spørgsmål om kvalitet. Der findes mange legehuse, som kan købes for en slik. Men deres levetid er kort, og deres størrelse er også således, at det ofte kun er børn op til omkring 6 år der kan sætte pris på dem. Med en lille træhytte er der glæde til alle børn, og faktisk hele familien.

En lille træhytte kan det hele

Når børnene bliver teenagere og har udlevet deres barnedrømme og -lege i træhytten, så betyder det ikke at den har udtjent sit potentiale. Det er nærmest omvendt, da den nu enten kan indrettes til teenage-værelse, hvis der er brug for privatliv, eller som hobbyrum for en af forældrene. Når børnene bliver store, så er der også mere tid til de voksnes fritidssysler, og det kan kræve noget plads. Jeg håber det begynder at stå klart hvilke fordele der er ved at tænke i kvalitet og tænke på den lange bane. Fremfor at købe et legehus til et par tusinde kroner, et stykke legetøj der ender på lossepladsen om måske allerede 5-8 år, så er pengene bedre brugt på et lille træhus, der har en rigtig lang levetid, og utroligt mange brugsmuligheder.

Et sted både børn og voksne kan lide

Et lille træhus er smukt og stort nok til at voksne også kan være der, i modsætning til et legehus, hvor voksne får hold i ryggen og ikke kan være mere end 10 minutter. Det faktum at træhuset er smukt gør også at haven ikke bliver reduceret til legeplads, men bibeholder et smukt og appellerende udtryk, alt mens børnene har den allerbedste ramme for deres leg.

Måske er et større træhus en bedre løsning for jer, men hvis det vigtigste er at give børnene et legehus med stort potentiale, så anbefales hermed et lille træhus stedet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *