Sådan får du dit lille køkken til at føles større

1. Lad lyset komme ind

 

Små køkkener kan føles mørke og trange, så en af de bedste måder at få dem til at føles større på er at lukke så meget naturligt lys ind som muligt. Hvis dit køkken ikke har nogen vinduer, kan du overveje at tilføje et ovenlysvindue eller et solrør for at få lidt ekstra lys ind. Du kan også prøve at male dine vægge i en lysere farve for at hjælpe med at reflektere lyset og få rummet til at føles mere åbent.

 

2. Hold det organiseret

 

En anden måde at få dit lille køkken til at føles større på er at holde det organiseret. Det betyder, at du skal rydde op i bordplader og skabe og opbevare alt på sin rette plads. Et velorganiseret køkken vil få det til at føles mere rummeligt og indbydende.

 

3. Brug spejle

 

Et andet trick til at få dit lille køkken til at virke større er at bruge spejle. Spejle reflekterer lyset og får et rum til at føles mere åbent. Du kan hænge et spejl op på væggen eller placere et på bordpladen eller bagbeklædningen.

 

4. Brug lyse farver

 

En anden måde at få dit lille køkken til at virke større på er at bruge lyse farver. Lyse farver får et rum til at føles mere åbent og luftigt, så de er ideelle til små køkkener. Prøv at male væggene eller skabene i en lys farve, eller tilføj nogle farverige accessories til rummet.

 

5. Lad der være lys

 

Ud over at lukke naturligt lys ind kan du også få dit lille køkken til at føles større ved at bruge kunstig belysning. Belysning under skabet er en fantastisk måde at gøre bordpladerne mere lyse på, og pendellamper kan få et rum til at føles mere rummeligt.

 

6. Hold det enkelt

 

Et andet tip til at få dit lille køkken til at føles større er at holde designet enkelt. Det betyder, at du skal undgå travle mønstre og holde dig til rene, enkle linjer. For meget rod får et lille rum til at føles endnu mindre, så det er bedst at holde tingene på et minimum.

 

7. Maksimer opbevaring

 

Hvis du ønsker at få dit lille køkken til at føles større, er en af de bedste måder at gøre det på at maksimere opbevaringsmulighederne. Udnyt alle kroge og hjørner ved at tilføje ekstra hylder eller skabe. Hvis du ikke har så meget plads, kan du overveje at bruge vertikale opbevaringsløsninger som f.eks. vægmonterede stativer.

 

Du finder også en ny bænk til entre her.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

2 kommentarer

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *