Her er de gode oplevelser omkring Odder by!

Bor du i Odder eller omegn, eller skal du bare i den retning? Så læs med her, hvor vi kommer med idéer til oplevelser og attraktioner, der ligger omkring Odder.

Aqua Forum i Horsens

Hvis du eller I skal på ferie med børnene et sted omkring Odder, så kan I overveje at vende bilen forbi Aqua Forum i Horsens. Aqua Forum er et stort, indendørs badeland med mange forskellige slags bassiner – hvorfor det også er perfekt til hele familien. Der er fx det store motionsbassin, hvis der er en i familien, der holder af at bevæge sig meget, eller der er udspringsbassinet, hvis der er nogle, der har brug for et adrenalin-kick – der er tilmed både 1-, 3- og 5-metersvipper at prøve af!

Aqua Forum har desuden en wellness-afdeling, hvor man kan prøve mere afslappende ting som saunagus og aromaterapi. Der er nok til hele familien!

RaceHall i Viby

Hvis I er mere til fart end vand, så kan det være at RaceHall i Viby mere er noget for jer. Der er mulighed for at køre ræs mod hinanden på gokart, hvis I er en familie, der elsker konkurrence. Men der er faktisk også andre aktiviteter i RaceHall: Du kan fx indspille sange eller prøve at stå på ski. Der er altså noget for enhver alder, så det kan være en god familieoplevelse, men det er samtidig et sted, hvor man også godt kunne tage hen med vennerne.

Rush Denmark i Højbjerg

I rush Denmark i Højbjerg kan du hoppe rundt på trampoliner hele dagen. Stedet er måske mest for børnefamilie, men er I én af dem, så er stedet sikkert lige noget for jer! Stedet har dog også andet at byde på end blot trampoliner, der er fx en sjov Ninja Warrior-bane, hvor familien kan udfordre hinanden i leg! Måske jeres familie er sådan én, der også synes, det er sjovt, når der kan gå lidt konkurrence i det?

ARoS i Aarhus

Vi kan ikke skrive om aktiviteter omkring Odder, uden at vi lige kort vender snuden fordi storbyen, Aarhus. ARoS er blandt Nordeuropas største kunstmuseer og imponerer med en størrelse, der højner sig over ikke mindre end 10 etager! På øverste etage er den populære rainbow panorama, og du har sikkert stødt på billeder, der er taget deroppe. Man kan bruge mange timer på ARoS, fordi der er så meget at se. Det er et kunstmuseum, der er helt unik. Og når man er færdig med at se på kunst for dagen, kan man slutte af med en lækker gourmetmiddag i deres restaurant.

Mangler du penge til at tage ud på oplevelser?

Det kan være træls at skulle undvære gode oplevelser, fordi man er i en periode, hvor man ikke kan tage sig råd til det. Eller kan man? Lån penge i dag på nettet og oplev, hvordan du kan få råd til minder, der forhåbentligt varer resten af livet. Det er da noget, man bør tage sig råd til! Brug evt. låneberegneren til at finde pris på lån, så du nemt kan sørge for det passer dit budget.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *