HP printerpatroner

HP printerpatroner

HP Blækpatroner – til dig der vil have det bedste

HP Printerpatroner er til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Når du vælger HP, så vælger du også nogle gode blækpatroner som virker og udskriver knivskarpt. HP har lavet printere i mange år, og deres store erfaring betyder, at du får det bedste udskrift med Original HP.

Kvaliteten er god, men det er prisen også. Nogle vælger så uoriginale, eller kompatible printerpatroner. De er lidt billigere en de originale. For nogle er det super og det køre bare, for andre bliver det kun problemer.

En vigtig ting du skal huske, hvis du købe de kompatible printerpatroner, er at din printer IKKE skal opdateres automatisk. Da mange opdateringer kun er for at stoppe brugen af uoriginale blæk.

De fleste printere er sat op til at hente nye opdateringer automatisk. Det skal du have stoppet.

Hvordan stopper jeg automatisk printer opdateringer?

Det er meget forskelligt hvordan, du får slået automatisk opdatering fra. Jeg vil anbefale at du laver en søgning på google med dit printernavn og ”slå automatisk opdatering fra” eller evt. søge på YouTube. Fordelen ved YouTube er at du kan se på videoen hvordan du gør.

Desværre er mange af disse YouTube videoer på sprog, som vi i Danmark ikke forstår. Så det er nok den største ulempe ved at bruge YouTube.

Overvej om du vil bruge kompatible blækpatroner.

Der er penge at spare på at bruge kompatible printerpatroner. Dog er det ikke altid der er så meget at spare på HP i forhold til de uoriginale.

Hvis du ikke har et så stort printerbehov, så kan det være en fordel, at vælge de originale HP printerpatroner i den lille model. Da de godt kan stå at tørre ud også er det dumt at betale for XL-modellen.

De fleste Uoriginale findes kun i størrelsen XL.

En anden vigtig ting er, at der er stor forskel på kvaliteten af de uoriginale blækpatroner.  Mange af dem bliver lavet i østen og man kan være uheldig med nogle af dem. Ikke sagt at du ikke kan få en god kvalitet, men chancen for at de ikke virker er der.

Der bliver også lavet en del uoriginal HP printerpatroner i EU, min erfaring med dem er bedre end dem fra østen. Desværre er prisen også højere.

Antal sider fra HP printerpatroner.

Hp oplyser på deres blækpatroner hvor mange sider man kan få ud af dem. Der skal man lige kigge på hvad det er de oplyser. De skriver f.eks. 500 sider ved 5% dækning.

Dette er den Internationale Standardiseringsorganisation (International Organization for Standardization) også kendt som ”ISO standard”, der laver denne test. ISO test – 5 procent farvedækning på papiret.

5% er ikke meget, når man skriver ud. Det svare til 2-3 linjer, alt efter skrifttype og størrelse. Langt de fleste har en større dækning og får derfor langt fra det antal sider ud af deres blækpatroner.

Du kan bruge tallet til at sammenligne andre blækpatroner med, da alle printerproducenter bruger ISO standard.

Hvad koster HP printerpatroner?

Du vil opdage at der er stor forskel på hvor du køber dit printerpatroner til din HP printer.

En tur på nettet giver dig en mulighed for at finde de billigste printerpatroner i forhold til at købe dem i en fysisk butik. Da mange butikker har høje avancer i forhold til de mange webshops på nettet.

En af disse online forhandler er Tonerland.dk, tjek deres side ud og se om du også kan spare penge på blæk.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

29 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *