Hvilken kostplan skal jeg have

Dette er et spørgsmål man ofte hører, og det er vigtigt at sige der er ingen magisk kostplan. Det handler om at finde den måde man kan leve på, mens man oplever en fremgang mod det man ønsker. Det skal være noget man kan leve med, og det skal være en livsstil man kan følge og leve efter det meste af tiden. For er det blot en hurtig løsning og et hurtigt vægttab, så er det ikke holdbart. Det handler om at have en fremgang man kan følge med til, og sørge for at opretholde, for det værste der kan ske er at man går i stå eller går den forkerte vej.

Når man går den forkerte vej, skal man også være tålmodig og ikke bare ændre hele kostplanen fra den ene dag til den anden dag. Man skal se på det over en længere periode, for der er ikke fremgang hver eneste dag, men over en længere periode skal man gerne opleve fremgang. Du kan blive kolgere på kostplaner på https://casperhessellund.dk/kostplan/ Vejer man sig for eksempel hver dag, vil man opleve nogle dage vejer man mere end andre, så det er derfor man skal se over en længere periode. Specielt hvis man vil opnå et vægttab, så er det vigtigt at være tålmodig og ikke skynder sig afsted og vil opnå resultater på kortsigt.

Hvor køber jeg en god kostplan

Du kan købe en kostplan hos personlige trænere, diætister og kostvejledere. Det er der er vigtigt når man vil købe en kostplan, er at den person der skal lave den forstår dig, sætter sig ind i dig, forstår din hverdag og dit mål. Uden denne viden, så kan personen der skal lave en plan til dig, ikke lave en personlig plan. Planen du skal følge, skal være tilpasset dig, din hverdag, hvad du kan lide, hvad du foretrækker, din livsstil, dit mål og meget mere. Det nytter ikke at bare give en generel kostplan, og forventer at den virker på alle.

Det handler også om at være motiveret som person der skal følge en kostplan, da man kan lave verdens bedste plan, men følges den ikke, så vil der ikke ske fremskridt. Personen der laver planen til dig, er blot retningslinjer, det er dig der skal knokle og sørge for at der sker noget. Nogle dage er bedre end andre, men det er en lang process at opnå fremgang, og man skal blot være tålmodig og vær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *