Sådan kan du smide de ekstra feriekilo

Sommerferien er ved at være ovre for de fleste mennesker, og den har sikkert ikke været helt sund. Ferie er nemlig ofte lig med vin på terrassen og bøffer. Når vejret er særligt godt, er det tilmed de færreste mennesker, der orker at trække sig selv ned i det lokale fitnesscenter. Derfor er det helt naturligt, at man har taget et par ekstra kilo på i ferien. Ønsker du at smide disse ekstra kilo igen, er du kommet til det helt rette sted. Du vil nemlig her i artiklen blive præsenteret for en række gode råd, så du kan komme af med dem hurtigst muligt.

Skrot de dårlige vaner, du har fået i løbet af ferien

Det er først og fremmest vigtigt, at du sørger for at skrotte de dårlige vaner, som du har fået i løbet af ferien. Det er vigtigt, at du tænker over, at det ikke er ferie længere, hvorfor du ikke kan have den samme usunde livsstil. Begynd i stedet på dine gamle vaner med mindre alkohol i løbet af ugen, og erstat bøffen med en stor salat og masser af grøntsager. Det er et rigtig godt sted at starte, og du vil højst sandsynligt kunne mærke, hvordan de ekstra feriekilo forsvinder mere og mere med tiden.

Få hjælp til at planlægge dine træningsforløb

Ud over at du selvfølgelig skal droppe de dårlige og usunde vaner, når det kommer til mad, er det tilmed vigtigt, at du begynder at få nogle gode vaner igen, når det kommer til træning. Er du typen, der har svært ved selv at planlægge din træning, kan du med fordel få hjælp via et online træningsforløb. På den måde slipper du for selv at skulle lave en plan, men i stedet kan du blot følge det forløb, som du får tilsendt. Du kan også finde et online træningsprogram og kostplan, så du endnu hurtigere kan få smidt de ekstra kilo på kroppen. Ved at kombinere træning med gode spisevaner vil det uden tvivl blive en mere effektiv proces for dig.

Gør træningen sjovere ved at involvere din veninde

Det er ikke sikkert, at individuel træning er noget for dig. Er det tilfældet, kan du med fordel begynde at træne sammen med en god veninde eller en kollega. På den måde er der større sandsynlighed for, at du vil møde op i fitnesscentret, fordi man netop ved, at der er én, der venter – og det gør desuden træningen mere sjov og hyggelig. Det er også populært netop nu at melde sig ind i en løbeklub, da det tilmed er en måde at gøre træningen mere overskuelig på.

Sådan kan du bekæmpe din trang til sukker

Når man netop har haft en lang sommerferie, hvor man har levet af rødvin, fed mad og masser af sukker, er det vigtigt, at man forsøger at kæmpe imod denne trang til at spise og drikke noget usundt. Det kan du blandt andet gøre ved at drikke mere vand i løbet af din hverdag, og når du får lyst til sukker om aftenen, kan du med fordel spise noget frugt i stedet. Der er også mange, der bekæmper sukkertrangen ved at drikke lakridste. Det handler således for dig om at finde nogle sunde alternativer, så du hurtigst muligt kan få smidt de ekstra kilo, der har sat sig i løbet af ferien.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

27 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *