Gamle indkørsler har sin egen charme

Har du en indkørsel af ældre dato, kan der være en charme i sig selv ved det. Måske huset er ny renoveret, men indkørslen stadig er en ældre sag skal du ikke fortvivle. Det er en dyr omkostning at lave om eller bygge nyt ved sin bolig. Du kan nemt ændre din indkørsel til billige penge. Hvis du er i tvivl om hvordan, kommer der tre tips til dig her.

Fiks det du bryder dig mindst om

Der findes mange forskellige indkørsler. Nogle har hække mens andre stakit, nogle med fliser andre med grus. En god tommelfingerregel for din indkørsel:

  • Klip hækken – sørg for det er i den rigtige højde og bredde. Når den er klippet, fjern alle stumperne. Smid dem enten i en trailer til genbrugspladsen, anvend din kompost eller kompostkværn. På denne måde er der hurtigt ryddet op.
  • Hvis du har et stakit af ældre dato, er det en god ide at give den noget maling med træbeskyttelse i. Så kommer det til at se nyt ud igen. Hvis du har fliser nedenunder, er det en god ide at dække dem til med noget plastik. Så bliver de ikke grimme af maling
  • Har du en trægarage eller carport som burde få en omgang maling i samme ombæring? Hvis det passer til stakittet, kan du sagtens anvende samme maling til denne opgave.
  • Er dine fliser blevet grønne af alger? Anvend algerens som fjerner mos og alger. Lav eventuelt en fliserensning med en højtryksrenser. Gamle fliser bliver pæne som nye.
  • Fjern ukrudt på fliserne
  • Riv bedene hvis der er nogle af dem langs indkørslen
  • Fej blade og andet skidt væk

Der kan være endnu flere opgaver i din nuværende indkørsel. Men hvis den holdes i orden, vil dine gæster føle sig velkommen allerede ved deres ankomst.

Postkassen – ny eller gammel?

Du har garanteret en nuværende postkasse, som muligvis er lige så gammel som din indkørsel. Du bør overveje at skifte den ud, hvis den er blevet rusten. Rustne postkasser, er ikke så vandtætte og enkelte af dem flyver op af sig selv når det blæser. En ny postkasse behøver ikke at være hverken dyr eller avanceret. Du kan købe postkasser i diverse byggemarkeder. Inden du vil købe en ny, bør du overveje hvilken stil du er til. En postkasse kan købe i flere udformninger, farver, størrelse og højde.

Hvis du beslutter dig for at købe en ny postkasse, kan du med stor fordel pynte den med din egen stil. Det er muligt at få navneskilt til postkasse uanset design, form og hvilke ønsker du har. Det er pynt der passer til alle typer af huse, indkørsler og entreer. En postkasse stickers bliver lavet i holdbart materiale som er slidstærkt. Det printes på noget klæbende folie og holder i op til flere år.

Pynt til indkørslen

En ældre indkørsel bør også se hyggelig ud. Du kan shine den op med diverse havefigurer, havebænke, havelamper eller hvad du nu er til. Anvend gerne blomsterkrukker som en fin lille gestus. Udnyt årstidens blomster og farver.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *