Værn mod stormen – den perfekte, vindsikre paraply

“Singing in the rain” er nok en af de smukkest og mest ikoniske sange fra sort-hvid filmens æra, men hvor meget man end kunne ønske at livet var legende let, er det dælens svært at finde det gode humør frem og synge i nedbøren, medmindre du har en robust paraply klar når det styrter ned udenfor til at holde dig tør. Ingen har lyst til at bryde ud i sang, når de er gennemblødt.

Heldigvis for alle de der holder af at “synge i regnen”, er her den perfekte golfparaply blå til netop sådan en lejlighed. Med denne utrolige paraply, bliver det muligt at synge, selv i stormvejr.

Vindsikker og kampklar!

Denne smarte (og flotte) paraply har alle de nyeste funktioner, og er udført i holdbare, robuste materialer, med garanti for et sikkert og holdbart produkt.

Dette skyldes paraplyens sikkerheds-design, der gør den nem at håndterer, og som sikrer skærmen mod at bukke under for selv de stærkeste vinde, grundet paraplyens revolutionære opbygning. Paraplyens skærm er så bøjeligt, at den kan holde til vindstød af storm-styrke, uden at lide nogen last, eller gå i stykker.

Skærmens “skelet” er udført i fleksibelt fiberglas, mens selve skærmens dække er i 2 forstærkede lag, med laserskårede ventilations-huller i de øverste lag, der sørger for at vind kan slippe ud, medens vand ikke kan komme ind.

Alt dette resulterer i en paraply, der er 100% vindsikker selv i stormvejr. I tilfælde af at stærke vindstød, der tvinger skærmen til at bukkes, vil de fleksible led i skærmens ramme bøje sig, og de enkelte led følge med: Skærmen kan derved bukkes fuldstændigt opad, uden at knække. Alt du behøver at gøre, for at kunne fortsætte normal brug af rød paraply, er derved at bukke skærmen tilbage igen.

Endelig er det slut med at måtte købe nye paraplyer bestandigt, fordi den gamle blev ødelagt da det blæste lidt for meget. Med denne nye paraply-model, er du sikret en paraply som er vind- og stormsikker, og klar til at tage kampen op med det danske vejr.

Sikkerhed og komfort
Paraplyen fås i sort, med et lækkert væld af neonfarver til paraplyens underskærm. Det er således muligt at vælge præcis den farver der passer bedst til din personlighed og stil.

Håndtaget på paraplyen er udført i plastic med fokus på at sikre optimal komfort.

Paraplyen har indbygget auto-åbnings funktion, så alt der behøves for at folde paraplyen ud, er et enkelt tryk på en knap.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

27 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *