Mere shopping uden at skulle få bøvl med kontoen

Er du vild med at shoppe på nettet, så kender du uden tvivl det der med at kontoen pludselig skriger stop!

Det kan være utrolig træls at blive begrænset i sin lyst. Det kan dog også være at der kommer udgifter du ikke regnede med. Disse kan være stort set umulige at flytte. Skal du pludselig købe nyt køleskab eller sætte nye sommerdæk på bilen. Så er det svært at løbe fra udgiften. Den kan hamre et hul i din konto, så de mest normale ting blive svære at få råd til. 

Løsningen kan være at tage lån for at få råd til tingene. Det er dog også en skrue uden ende. Her ender du med at betale gebyrer og omkostningen, mere end du betaler af på lånet. Derfor kan det være du skal have den smarte nye afbetalings konto som feks tilbydes af Viabill. Her har du en slags kassekredit der er gratis at have. Den koster kun når du bruger den. Den er lavet til onlinehandel og kan bruges i stort set alle shops. Dermed kan du købe tøj, sko, frækt lingeri, værktøj, mad, sko, møbler, elektronik ja endda sexlegetøj. Alt kan dermed købes på afbetaling og samles i et beløb der sparer penge og lån udgifter. 

Hvordan bruger jeg den smarte konto!

Kontoen er utrolig nem at anvende. Du skal dybest set gøre som du plejer. Det betyder at du handler i dine normale shops som du altid har gjort. Du smider varerne i kurven og hopper til kassen helt som du plejer. Herfra vælger du nu den nye konto som betaling. Den sørger nu for at beløbet ikke trækkes fra din konto men samles til afbetaling. 

Når alt er købt, kan du logge ind og afgøre hvor hurtigt det skal betales. Du kan afgøre hvor mange måneder det skal afbetales over. Dernæst trækkes det automatisk hver måned. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *