5 Tips til udskiftning af bordben

Hvis dine bordben er ved at være lidt slidte, eller hvis du blot ønsker at ændre stilen på dit bord, kan du læse videre og få fem tips til, hvordan du udskifter dem! Udskiftning af bordben er en forholdsvis nem opgave og kan gøres på et par timer med blot et par enkle værktøjer. Så uanset om du ønsker at give dit bord nyt liv, eller om du har brug for at udskifte beskadigede ben, så læs videre for at få vores bedste tips!

Første tip: Vælg de rigtige ben til dit bord

Det første skridt er at vælge de rigtige ben til dit bord. Der er et par ting, du skal overveje, når du foretager dit valg, f.eks. bordets højde, bordpladens bredde og bordets stil. Når du har taget alle disse faktorer i betragtning, kan du begynde at shoppe efter det perfekte sæt ben!

Andet tip: Fjern de gamle ben

Når du har fået dine nye ben, er det på tide at fjerne de gamle ben. Start med at skrue de gamle ben af bordpladen. Hvis de er limet fast, skal du måske bruge en mejsel og en hammer for at løsne dem. Når de er fjernet, kan du begynde at sætte de nye ben på!

Tredje tip: Fastgør de nye ben

Nu er det tid til at fastgøre de nye ben. Hvis dit bord blev leveret med forborede huller, skal du blot skrue de nye ben på plads. Hvis ikke, skal du bore nogle pilothuller først. Når hullerne er boret, skrues benene på plads.

Fjerde tip: Sæt bordet i niveau

Når de nye ben er sat på plads, er det tid til at nivellere bordet. Dette er vigtigt for at sikre, at bordet er stabilt og ser plant ud fra alle sider. Brug et vaterpas eller en lineal til at kontrollere, at bordpladen er vandret. Hvis det ikke er det, brug en sav eller en hammer til at justere benene, indtil det er.

Femte tip: Tilføj noget beskyttelse

Til sidst skal du tilføje noget beskyttelse til de nye ben. Dette vil hjælpe med at forhindre, at de bliver ridset eller beskadiget. Du kan gøre dette ved at tilføje filtpuder på undersiden af bordpladen eller ved at fastgøre hjul på benene.

Og der har du det! Vores fem tips til, hvordan du udskifter bordben. Med blot nogle få enkle værktøjer og lidt tid kan du nemt give dit bord et nyt udseende. Så hvorfor ikke give det et forsøg i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *