3 ting til hjemmekontoret, der er værd at bruge penge på

Det er altid en luksus at kunne arbejde hjemmefra. Men det kræver naturligvis, at man har adgang til de rigtige møbler og indretning, før man kan få arbejdet ordentligt. Derfor har vi samlet en oversigt over 3 ting til hjemmekontoret, der efter vores mening er værd at bruge penge på.

Hvad end du bruger hjemmekontoret dagligt, ugentligt eller månedligt, er det altid rart at have et sted i hjemmet, hvor man kan arbejde uforstyrret og ordentligt. Ligger man på sofaen med computeren, bliver arbejdet typisk aldrig rigtig godt.

Investér i en ordentlig siddeplads

Hvis du tilhører gennemsnittet af danskere, sidder du på en kontorstol 8 timer om dagen. 8 timer! Mange danskere sidder mere på en kontorstol i løbet af en dag, end de sover i deres seng. Taget i betragtning hvor mange penge vi bruger på senge, giver det god mening også at investere i en god kontorstol, som både er god for ryggen og flot i designet. Efter vores mening bør du gå efter følgende parametre, når du vælger en stol:

  • Flot udseende: find den kontorstol der passer til din smag! Mange foretrækker en lækker stol i læder (se for eksempel udvalget her: https://primabolig.dk/indendors/kontor/kontorstole-i-laeder/). Så vælg det materiale, der passer din smag.
  • Mange indstillingsmuligheder: flere studier peger på, at en god stol med mange indstillingsmuligheder reducerer rygproblemer. Vælg derfor en stol med mange indstillingsmuligheder!

De gode idéer blomstrer på tavlen

Det er ikke uden grund, at whiteboards og glastavler er så populære. De giver dine idéer frit løb, og det kan være en god måde at organisere tanker og idéer. Med en tavle kan du samtidig skabe overblik over dine arbejdsopgaver.

God belysning er alfa og omega

De færreste arbejder godt i dårlig belysning. Du giver dig selv de bedste betingelser for arbejdet ved at kombinere dagslys med kunstigt lys på kontoret. Køb f.eks. en god bordlampe i kombination med en flot loftlampe, som giver lysspredning og en fornemmelse af rummelighed i kontoret.

25 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *