3 gode råd til dig som er i gang med jobsøgning

Dette er sponsoreret indhold

Er du i gang med at søge jobs og derfor også i gang med at skrive på liv og løs på din ansøgning? Synes du måske det er en smule svært og har du brug for en hjælpende hånd og noget motivation til forhåbentlig at komme ud på den anden side med et nyt job til CV’et. Du er garanteret ikke den eneste, og vi har alle på ét eller andet tidspunkt siddet og knoklet med ansøgning og CV. For man vil jo helst vise sig fra sin bedste side og aflevere den bedst mulige ansøgning, så man kan komme i betragtning. Kan du nikke genkendende til overstående, så læs endelig med videre hvor du vil få tre tips og tricks til hvordan du på bedste vis kommer igennem skriveprocessen. Du kan også på Candeno, få hjælp til hvordan du skriver en god ansøgning.

Sælg dig selv

At skrive den gode ansøgning kan være en kompliceret og svær proces, men en ting er sikker. Det handler om at sælge sig selv til arbejdsgiveren. Mange har svært ved denne proces, hvilket kan spejles i vores kære jantelov. Mange af os kan ikke lide at snakke for godt om os selv. Men hvis du kort glemmer alt hvad du nogensinde har hørt og lært om janteloven, og holder det professionelt vil du højst sandsynligt sidde tilbage med en kanon ansøgning. Det handler nemlig om at fortælle præcist hvorfor du er den rette til dette job og hvad du kan tilbyde virksomheden. Et godt råd vil være at spørge en god ven eller en du stoler på, hvad de synes du er god til. De vil højst sandsynligt have nemmere ved at fremhæve dine gode sider end dig selv. 

Søger du flere jobs? Ny ansøgning hver gang

En meget vigtig ting at huske er, at du hver gang du søger et nyt job skal huske ikke blot at “copy paste” din tidligere ansøgning. Mange har en tendens til at genbruge gamle ansøgninger. Men sandheden er at man får en meget mere professionel ansøgning ud af at skrive en ny hver gang du søger. 

Vær tålmodig

Et sidste tip til jobsøgningen omhandler tålmodighed. Det er vigtigt at du i denne tid er ekstra tålmodig. Der er ofte mange om buddet og man vil i de fleste tilfælde få afslag. 

 

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

27 kommentarer

  1. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *