Drømmer du om at bosætte dig i Odder?

Ønsker du at slå dig ned med familien i en hyggelig by tæt på natur og havet? Så kan du med fordel overveje at skrive Odder på listen. Odder er en by med mange gode egenskaber og perfekt til dig og familien. Der er mange gode fordele ved at bosætte sig i Odder – læs her hvorfor. Hvis du har problemer med at finansiere din nye boliger eller møbler hertil kan du finde billige forbrugslån online.

Billige bolig- og grundpriser

Vælger du og familien at bosætte jer i Odder, får I meget mere for pengene, end I ville have gjort mange andre steder. Med Odders billige bolig- og grundpriser får du faktisk op mod en million mere at bygge eller købe for, end du ville have gjort i en by som Aarhus. Har du planer om at realisere din drøm og købe enten hus eller grund i Odder, kan du finde billige forbrugslån, som blot gør købet at drømmehuset endnu billigere. Er du registreret i rki, har du stadig mulighed for at tage et lån uden sikkerhed trods rki.

Ikke langt fra Aarhus

Kan du og din familie ikke helt undvære storbyen, er Odder et godt alternativ til ikke at bo midt i centrum men stadig have storbyen inden for vækkevide. Aarhus ligger nemlig blot i den korte afstand af 20 kilometer fra Odder. Det kræver altså ikke andet end en kort køretur, før man befinder sig i Aarhus’ charmerende gader.

Gode transportmuligheder

Du skal ikke være bange for at være afskåret fra resten af omverdenen, hvis du vælger at bosætte dig i Odder. Den kollektive trafik forbinder nemlig Odder med resten af Østjylland. Du har ligeledes muligheden for at benytte dig af letbanen, som fører dig direkte fra Odder til hovedbanegården, Aarhus Universitet eller Skejby Sygehus. Samtidig er det heller ikke en nødvendighed at eje en bil, eftersom den lokale bustrafik kan føre dig fra Odder ud i resten af landet, lige når det passer dig.

Kom tæt på natur, hygge og idyl

Odder er en by med smukke naturområder og masser af havudsigt. Odderkysten strækker sig hele 70 kilometer, så der er rig mulighed for lange gåture i sandet langs havet. Derudover har Odder en masse forskellige, skiltede vandreruter, som er helt perfekte til at komme langt væk fra hverdagens stress og i stedet komme helt ned i gear.

Perfekt for dig med småbørn

Har du børn, er Odder den perfekte by at slå sig ned i. Udover de skønne naturområder byder byen på masser af kultur og liv. I byen finder du gode restauranter, forskellige begivenheder og gårdbutikker med egne produkter og råvarer. Odder er ligeledes en børnevenlig by med gode institutioner og stisystemer, hvor dine børn trygt og sikkert kan færdes på cykel.

Du kommer ikke til at kede dig

Det er ikke kun børnene, der kan holdes beskæftigede i byen. Odder har et stort udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Med byens mere end 120 sports- og fritidsforeninger samt to svømmehaller og fire             idrætshaller er der rig mulighed for både at være aktiv, finde en god hobby og møde nye venner og bekendte.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *