Husk telefonen – den kan gøre livet lettere

Der er nogle gange, hvor det bare er skønt at have telefonen på sig, så man kan slå tiden ihjel, mens man venter. Så kan man lige tage et spil, eller man kan se lidt tv, mens man fordriver tiden. Og så er der de situationer, hvor telefonen går fra at være et stykke legetøj til en uvurderlig nødvendighed på et splitsekund. Det er der, telefonen for alt i verden ikke må løbe tør for strøm eller pludselig få dårlig forbindelse.

Et nødvendigt redskab

Hvis man går ind på Oister dækningskort online, kan man se, hvilken dækning Oister har et givet sted i Danmark. Det er interessant at vide, hvilken dækning der er i det område af Danmark, man selv bor sig i eller det område, hvor man bruger telefonen meget. Bor man et sted, hvor dækningen er dårlig, kan man vælge at skifte teleselskab, hvis man finder et andet med bedre dækning i ens nærområde. Er uheldet ude, og man er nødt til at ringe efter hjælp, er det i hvert fald betryggende at vide, at dette kan lade sig gøre uden tekniske forstyrrelser. Når man står i en nødsituation, er tiden jo ret afgørende, og man skal helst ikke afbrydes undervejs, så man er nødt til at ringe op flere gange for at få hjælp. På den måde kan det hurtigt gå fra slemt til værre.

Hjælp til bilen

Når man er ude at køre i bil, foretrækker de fleste at have en telefon med sig på turen. Hvis bilen går i stå, er det vigtigt, at man kan ringe efter hjælp. Nu om dage findes der jo heller ikke telefonbokse længere, så man er prisgivet uden en telefon.

Det kan selvfølgelig være, man har en helt ny bil, som man ikke lige tænker, man risikerer at gå i stå i, men der er ingen garantier på trods af en bils unge alder. Stik imod forventning kan der opstå en situation, hvor man får behov for at ringe efter hjælp uanset, hvor gammel bilen er.

Her er det også væsentligt, at man er tilmeldt noget autohjælp. Den slags kan nemlig blive nødvendigt, når man mindst venter det. Og prisen, for at få hentet sin bil af autohjælp når man ikke er tilmeldt, er høj nok til, at man lige så godt kan tilmelde sig med det samme, så køb autohjælp i dag, så slipper du for at ærgre dig, når uheldet er ude.

En tilmelding vil desuden kunne spare dig for en del bøvl. Når man har autohjælp, ved man jo hvilket nummer, man skal ringe til, når det er gået galt. Står man først ude midt i trafikken med en bil, som holder stille, og man først der skal til at finde frem til en med et fejeblad, som har tid til at komme og hente bilen, så kan man godt blive irriteret på sig selv, fordi man ikke har sørget for at have styr på det allerede. Autohjælp skal opprioriteres, ligesom man altid skal have telefonen med sig, når man kører bil.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

181 kommentarer

  1. I really enjoy looking through on this site, it has wonderful content. “The living is a species of the dead and not a very attractive one.” by Friedrich Wilhelm Nietzsche.

  2. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *