Sådan kommer du billigt ind på boligmarkedet – hvis du selv har pengene

Boligmarkedet er næsten altid en god investering. Generelt har boligpriserne det med at stige. Det skyldes inflation og en stor efterspørgsel på nye boliger. Det skyldes, at boligmarkedet er det sikreste markeder, hvorfor bankerne tør at pumpe penge ind på det. 
Spørgsmålet er så, hvordan du kommer ind på boligmarkedet. Måske overvejer du at begynde at istandsætte og sælge boliger. Det er slet ikke nogen dum ide. Og med den viden du her får og transportskøde er du virkelig godt rustet til at komme i gang med at byde på huset. 
Ejendomspriserne er den bedste investering
Der er en stor udtalelse til det sikre boligmarked. Det er selvfølgelig finanskrisen. Den startede i USA på det amerikanske boligmarked.
Boligmarkedet blev og bliver anset som det sikreste marked. Bankerne udlåner penge til boligkøberne, som så betaler tilbage på deres lån. Man skal kunne vise, at man rent faktisk har nogle penge og indkomst der giver mening for at kunne lån. Hvad kan gå galt? 
Det gik galt, fordi det viste sig, at bankerne kunne give usikre lån og stadig vinde penge på det. Lånene fik en høj forsikringsgrad og blev anset som gode lån. Dermed også gode investeringer for investeringsfondene. Da prisen på murstenene så ikke var så høj som antaget – da krisen pludselig viste sig – faldt det hele til jorden. 
I dag er boligmarkedet mere sikkert. Og en af de billigste måder at indtræde på det er gennem en auktion. Her skal du bruge et transportskøde, som du finder på https://nembolighandel.nu/produkt/transportskoede/. Transportskødet giver dig mulighed for at spare en masse penge fra købet til salget af boligen. 
Så længe du ikke skal optage lån i det, slipper du på den måde for en masse udgifter. 
Gemmer du på en lille håndværker? 
Skal du istandsætte en bolig kræver det naturligvis, at du faktisk istandsætte den pågældende bolig. Hvad er dine evner her? 
Hvis du ikke har evnerne til at istandsætte til den store guldmedalje, kan der være en del problemer. Du kan selvfølgelig finde nogle håndværkere, der skal fikse den bolig, du har købt på auktion med dit transportskøde. 
Men måske vil du ikke kunne spare tilstrækkeligt med penge. I så fald er investeringen selvsagt ikke den bedste ide. Det bedste vil derimod være, at du selv er eller kender en håndværker, der kan fikse boligen billigere. 
Find en god køber til boligen
Nu handler det så om at få boligen solgt. 
Når købere kommer ud at kigger på boligen, er det med at få charmeret, givet plads og hjulpet køberen til at forstå, hvor lækkert huset er og hvor stort potentialet er. 
Boligen skal selvfølgelig skinne, så den ser lækker og indbydende ud. Derefter skal der smides så mange historier ind i boligen, der giver den værdi, som muligt. 
Det giver køberen større incitament til at købe boligen. Jo større incitament og større efterspørgsel, jo flere penge vil du også ende med at kunne få for boligen. 
Alt dette og mere om transportskøde kan du læse om på linket og ved at snakke med en god mægler. 

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

257 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *