Find en bilforhandler i Odder

Overvejer du at købe ny eller brugt bil, så kan du med fordel benytte en lokal bilforhandler i Odder. Der er flere fordele ved at benytte en bilforhandler i det lokalområde. Først og fremmest er det naturligvis praktisk at benytte en forhandler, som ligger i nærheden af din bopæl, men der er også en god portion tryghed forbundet med at vælge mindre lokale virksomheder.

At handle bil – i hvert fald hvis der er tale om en brugt én af slagsen – er ofte en tillidssag, og derfor giver det naturligvis god mening at købe bilen af én du følger dig tryg ved. Mange biler handles i dag på det private marked, men ved at benytte en velrenommeret bilforhandler, er du i trygge hænder, hvis der skulle være problemer med bilen.

 Som så mange andre jyske købstæder byder Odder naturligvis på en lang række bilforhandlere. Ønsker du at købe en bil her, kan du passende starte med at se oversigten over bilforhandlere i Odder.

Det skal du være opmærksom på, når du køber en brugt bil

Er valget faldet på en brugt bil? Der er naturligvis mange fordele ved at vælge en brugt bil frem for en fabriksny én af slagsen. Lige så snart en ny bil er kørt ud fra forhandlerens garage, falder værdien markant. Sådan er det selvfølgelig med mange forbrugsvarer, men da biler ofte er ganske bekostelige, kan det markante værditab føles ganske tydeligt.

Men hvad skal du så være opmærksom på, når du står overfor at købe en brugt bil? Her får du forslag til fem ting, du med fordel kan undersøge, inden du beslutter dig for at købe en konkret bil:

Motor:

Du bør altid prøvekøre bilen grundigt. Under kørslen skal du selvfølgelig vurdere om bilen er behagelig at køre i, men nok så vigtigt; om der kommer mislyde fra bilens motor. Lyt til motoren – både under opstart og kørsel. Er der problemer med motoren, kan det være en bekostelig affære.

Aircondition:

Ældre biler kan ofte have fejl på A/C-anlægget. Afprøv anlægget – både i forhold til kulde og varme. Et nyt A/C-anlæg kan nemt koste 10.000 kr.

Forrude:

Kig forruden godt igennem – både for stenslag og revner. Vær særlig opmærksom på små begyndende revner, som hurtigt kan udvikle sig.

Dæk:

Tag et kig på bilens dæk. Hvor slidte er dækken? FDM anbefaler, at dæk skiftes, når der er tre mm mønsterdybde tilbage.

Sædevarme: Det kan være behageligt med sædevarme, men værkstedsregningen kan hurtigt være langt mindre behagelig, hvis du skal have repareret din sædevarme. Tjek derfor sædevarmen – også selvom du køber bilen om sommeren!

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *