Find lækre muligheder for overnatning i Give

Har i planer om at skulle en tur forbi Give? Give er beliggende i det sydlige Jylland og har et indbyggertal på omkring 4600 mennesker. Der er mange danske familier som vedlægger byen et besøg, fordi der i området er meget at opleve med familien. Ifølge statistikker kommer der mange familier fra Sjælland i forbindelse med ferie, da der bl.a. er Legoland, Giveskud Zoo og meget andet at opleve med hele familien. Man kan umuligt nå at opleve det hele på en dag, så derfor planlægger de fleste familier at blive i området et par dage. Munkedalgårds Bed & Breakfast er meget besøgt og har ofte overnattende gæster fra alle dele af Danmark. Stedet er beliggende i Give, hvor der er kort afstand til bl.a. Legoland, Giveskud Zoo, golf og meget andet.

Overnat hos Munkedalsgård:

Det anbefales, at man i god tid reserverer et værelse på Munkedalgårds Bed & Breakfast, da der i bestemte perioder er helt udsolgt. Især i sommersæsonen, hvor de fleste børnefamilier holder sommerferie, er det ikke til at kunne få et værelse. Værelserne er store, rummelige og hyggelige således, at man føler sig hjemme. Værelserne er indrettede med gode senge, badeværelse og et lille møblet område, hvor man kan slappe lidt af. Der er masser at opleve omkring Munkedalgårds Bed & Breakfast, så familien kommer bestemt ikke til at kede sig. Der er store grønne områder, hvor man kan hygge sig i den smukke skov samt spille fodbold på græsplænen. Der er en stor terrasse hvor man nyde et glas vin eller tage solbad. Det er muligt at kunne købe sine egne grillvarer og bruge en af de store udendørs grille.

Munkedalgårds Bed & Breakfast er bogstavligt noget for hele familien, da det er tilladt at have sit firbenede ven med. Der er gode muligheder for lange gåture med hunden således, at den ikke bare skal sidde tilbage på værelset. Personalet hos Munkedalsgård er søde og imødekommende. Hvis der er nogle spørgsmål eller problemer så står de altid klar til at hjælpe. Det er ikke særlig dyrt at bo på Munkedalsgård. Et enkelt værelse ligger på omkring 300 kr. pr. nat imens man kan få et familieværelse med plads til to voksne og to børn til ca. 700 kr. pr. nat. Få bestilt en overnatning i Give i god tid, så du sikrer dig at have et værelse.

Slap af med familien:

Munkedalgårds Bed & Breakfast er godt beliggende tæt på hyggelig og livlig natur. Man kan ikke andet end at slappe af, når man sidder ude i haven og lytter til fuglenes sang. Der er ofte glade børn der løber rundt og leger. Hele stedet virker idyllisk og det bedste sted at kunne slappe af i. Stres ned i rolige omgivelser og nyd din families samvær.

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

2 kommentarer

  1. Pingback: Backlinks

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *