Skjorteholdere til byturen  

Skjorteholdere til byturen  

Er man irriteret af at ens skjorte ryger op af bukserne ved de fleste stræk eller løft i armene og dermed får dig til at se skidt ud? Vi ved hvor essentielt det er for en at se godt ud og sikre at ens outfit bare kører. Derfor har vi valgt at indføre skjorteholderen til BalderClothes produktkatalog, så du ikke mere skal bekymre sig med at din t-shirt flyver op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart lille stilrent redskab for dem, der ønsker at t-shirten skal forsætte med at være nede i bukserne. BalderClothes tilbyder 2 modeller af skjorteholdere. Den ene er vores standard udgave, hvor du blot monterer den ene ende i strømpen ind under buksen og op i skjorten og sikrer dig herved at skjorteholderen ikke er dig til besvær mens du bevæger sig og sikrer at skjorten er spændt helt op. Den anden udgave er vores v2 udgave, der har to cirkler, som kan placeres rundt om sine lår og hæfter med klampere i skjorten 3 steder i hver side og herved sikrer t-shirten i bukserne.  

Begge modeller har samme funktion, men nogen foretrækker den ene frem for den anden, da nogen synes det er mere lækkert at den sidder nede om låret og andre ønsker ikke noget om låret.  

Flere funktioner 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget med i betragtning for at ikke to personer har samme tykkelse af lår, hvorfor vores v2 model kan reguleres i afstand og bredde omkring låret, så du ikke skal overveje at bytte den ud, hvis man for eksempel starter at løve eller taber dig. Skjorteholderen kan herved snildt bruges til kvinder.    

Mest benyttet til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men man kan nemt benytte den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man fortrækker dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ej kun bruges til et socialt event som fest, man kan sagtens benytte dem på studiet, hvis man vil have at se professionel ud over for bossen, men kan også sagtens anvendes i hjemmet, hvis du nyder at man ser skarp ud hele tiden. Skjorteholderen kan hjælpe en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se sej ud.  

I Byen 

Skjorteholderen er ideel til dig, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opmærksom senere på aftenen omkring sit look, som du var fra start på aftenen. Her undgår man for at skulle tænke over at t-shirten ryger op af bukserne, når du svinger hofterne ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved præcis hvornår at ens påklædning har behøver for at ens t-shirten er nede i bukserne, så ved du, at man vil have at dit look ligeledes ser ud som man forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den perfekte løsning til dig. Da du ikke tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke din t-shirt en tanke.  

  

  

Udgivet
Kategoriseret som Artikler

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *